Menüü 21.04-25.04.25

 

Esmaspäev
21.04.2025
Teisipäev
22.04.2025
Kolmapäev
23
.04.2025
Neljapäev
24
.04.2025
Reede
25
.04.2025
Hommiksöök
  • Hirsipuder 150/200
  • Tee 150/200
  • Sai 17/27
  • Kohupiimavorm 100/120
  • Hapukoor 10% 15/20
  • Kissell 150/200
  • Mannapuder 150/200
  • Sai Sepik 17/27
  • Või 82%
  • Tee 150/200
  • Pirn
  • Kaerahelbepuder 150/200
  • Koduaiamoos 15/20
  • Kohvijook 150/200
  • Omlett 100/120
  • Tee 150/200
Vitamiinipaus
  • Euroõun
  • Europaprika
  • Eurokurk
Lõunasöök
  • Värskekapsasupp150/200
  • Rukkileib 20/30
  • Kartulipüree 100/130
  • Viinerid 50/50
  • Kurk (soola) 15/25
  • Sidrunijook 100/150
  • Peedisupp loomalihast 150/200/250
  • Hakklihapallid riisiga 100/120
  • Värske kurgi-kapsasalat 30/50
  • Rukkileib 20/30
  • Kirsivesi 100/150
  • Kartuli-munasupp 150/200/250
  • Keedetud tatar 100/120
  • Lihateftelid 60/70
  • Värske tomatid 15/25
  • Pärmita leib 20/30
  • Marjasegujook100/150
  • Rassolnik 150/200/250-
  • Kalakotlet 60/70
  • Kartulipüree 100/130
  • Rukkileib 20/30
  • Piimakaste 50/60
  • Peedisalat päevalilleseemnetega 30/40
  • Mustsõstrajook100/150
  • Rukkileib 20/30
  • Kanasupp nuudlitega 150/200
  • Köögiviljaraguu 150/200-2
  • Pärmita leib 20/30
  • Rosinajook 100/150
Õhtuoode
  • Assortipuder 150/200
  • Banaan 50/50
  • Puuviljatee 150/200
  • Makaronid juustuga 140/160
  • Tee 150/200
  • Kringel 60g
  • Koolipiim 3.5% 200/250
  • Odratangupuder 150/200-SÕIM
  • Porgandivorm 140/160
  • Hapukoor 10% 15/20
  • Puuviljatee 150/200
  • Küpsis
  • Maisipuder 150/200
  • Sai Sepik 17/27
  • Õunamorss 150/200