Menüü 21.04-25.04.25
|
Esmaspäev
21.04.2025 |
Teisipäev
22.04.2025 |
Kolmapäev
23.04.2025 |
Neljapäev
24.04.2025 |
Reede
25.04.2025 |
Hommiksöök |
- Hirsipuder 150/200
- Tee 150/200
- Sai 17/27
|
- Kohupiimavorm 100/120
- Hapukoor 10% 15/20
- Kissell 150/200
|
- Mannapuder 150/200
- Sai Sepik 17/27
- Või 82%
- Tee 150/200
- Pirn
|
- Kaerahelbepuder 150/200
- Koduaiamoos 15/20
- Kohvijook 150/200
|
- Omlett 100/120
- Tee 150/200
|
Vitamiinipaus |
|
|
|
|
|
Lõunasöök |
- Värskekapsasupp150/200
- Rukkileib 20/30
- Kartulipüree 100/130
- Viinerid 50/50
- Kurk (soola) 15/25
- Sidrunijook 100/150
|
- Peedisupp loomalihast 150/200/250
- Hakklihapallid riisiga 100/120
- Värske kurgi-kapsasalat 30/50
- Rukkileib 20/30
- Kirsivesi 100/150
|
- Kartuli-munasupp 150/200/250
- Keedetud tatar 100/120
- Lihateftelid 60/70
- Värske tomatid 15/25
- Pärmita leib 20/30
- Marjasegujook100/150
|
- Rassolnik 150/200/250-
- Kalakotlet 60/70
- Kartulipüree 100/130
- Rukkileib 20/30
- Piimakaste 50/60
- Peedisalat päevalilleseemnetega 30/40
- Mustsõstrajook100/150
- Rukkileib 20/30
|
- Kanasupp nuudlitega 150/200
- Köögiviljaraguu 150/200-2
- Pärmita leib 20/30
- Rosinajook 100/150
|
Õhtuoode |
- Assortipuder 150/200
- Banaan 50/50
- Puuviljatee 150/200
|
- Makaronid juustuga 140/160
- Tee 150/200
|
- Kringel 60g
- Koolipiim 3.5% 200/250
- Odratangupuder 150/200-SÕIM
|
- Porgandivorm 140/160
- Hapukoor 10% 15/20
- Puuviljatee 150/200
- Küpsis
|
- Maisipuder 150/200
- Sai Sepik 17/27
- Õunamorss 150/200
|